ras-pkvsg_shorai

Wandmodel Shorai RAS-M07PKVSG

Merk:

WANDMODEL SHORAI RAS-M07PKVSG

Het multi-split wandmodel SHORAI RAS-M07PKVSG is een veelzijdige airconditioner waarmee het binnenklimaat optimaal geregeld wordt. Goed voor de nachtrust of juist voor de productiviteit maar altijd voor het humeur! De SHORAI RAS-M07PKVSG heeft een strakke vormgeving en is een buitengewoon…

Beschrijving

WANDMODEL SHORAI RAS-M07PKVSG

Het multi-split wandmodel SHORAI RAS-M07PKVSG is een veelzijdige airconditioner waarmee het binnenklimaat optimaal geregeld wordt. Goed voor de nachtrust of juist voor de productiviteit maar altijd voor het humeur!

De SHORAI RAS-M07PKVSG heeft een strakke vormgeving en is een buitengewoon zuinige airconditioner die beschikbaar is in diverse vermogensklassen. Voor praktisch elke ruimte in huis is een passend model, echter hoe groot het vermogen ook moet zijn, de SHORAI blijft in elke klasse dezelfde, afmetingen behouden.

Wandmodel SHORAI is er voor de kleinere ruimte zoals bijvoorbeeld de slaap- of hobbykamer maar kan ook prima in een grotere woonkamer of praktijkruimte. Waar hij ook hangt, overal zorgt de SHORAI voor comfort, een aangename temperatuur en gefilterde lucht. De discrete led-indicatoren maken het bescheiden voorkomen van de SHORAI af. Met de afstandsbediening kunnen de diverse  verschillende 5 snelheden geregeld worden.

De zelfreinigingsfunctie zorgt ervoor dat de SHORAI droog en schoon blijft zodat nare luchtjes en schimmel geen kans krijgen.

Advertentie

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wandmodel Shorai RAS-M07PKVSG” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *