ras-bkvg-mirai

RAS-BKVG Mirai warmtepomp

Merk:

Het wandmodel RAS-BKVG, ofwel de Mirai, is met zijn strakke lijnen en geraffineerde details een waar topmodel. Maar goede looks alleen zijn natuurlijk niet genoeg om op topniveau te kunnen presteren, dat zit ook van binnen…

Beschrijving

RAS-BKVG Mirai warmtepomp

Het wandmodel RAS-BKVG Mirai warmtepomp, is met zijn strakke lijnen en geraffineerde details een waar topmodel. Maar goede looks alleen zijn natuurlijk niet genoeg om op topniveau te kunnen presteren, dat zit ook van binnen.

Zoals alle TOSHIBA airconditioners is ook de Mirai uitgerust met de nieuwste hoogwaardige technische snufjes om te zorgen voor een optimaal binnenklimaat. Dat doet de Mirai op zeer energiezuinige wijze; alle modellen beschikken dan ook over het riante energielabel A+ voor zowel koelen als verwarmen. De relatief lage investering en de eenvoudige installatie zorgen ervoor dat een energiezuinige warmtepomp binnen handbereik ligt!

De Mirai heeft behalve zijn elegante uiterlijk ook nog eens bescheiden afmetingen. Met net geen 80 cm breedte is dit model zeer compact. Maar ook op het gebied van geluid is de Mirai een rustige huisgenoot. Zeer lage geluidswaarden zorgen ervoor dat u kunt genieten van uw rust terwijl uw Mirai zorgt voor een comfortabel binnenklimaat.

R32 Koudemiddel
Mirai is het eerste TOSHIBA airconditioningsysteem dat gevuld is met zogenaamd R32 koudemiddel. Daar merkt u als gebruiker niks van, het milieu echter wel. Met het toepassen van R32 wordt namelijk een start gemaakt met het uitbannen van gassen met een hoog Global Warming Potential (GWP). Dit in het kader van de mondiale inspanningen om de CO2 uitstoot terug te brengen en klimaatverandering tegen te gaan.

Key features

  • Alle modellen voorzien van energielabel A+
  • Gestroomlijnd design
  • Zeer stille werking
  • Zelfreinigingsfunctie voorkomt schimmelvorming
  • Flexibel in installatiemogelijkheden
  • Optionele wifi interface voor bediening met smartphone

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “RAS-BKVG Mirai warmtepomp” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *