Airconditioning Caravan Chalet

Airconditioning voor Caravan of Chalet

Een airconditioning voor in de caravan/chalet kan het leven in de zomer een stuk aangenamer maken. Niet alleen in de caravan/chalet, maar ook in de huiskamer is aircoditioning dan vaak hard nodig. Maar hoe weet je welke airco je het beste kunt kopen? Als je de airco niet op één vaste plaats wilt hebben, kun je een mobiele in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen airco’s en deze vergelijken. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder slang, net wat jij belangrijk vindt aan een airconditioning in je caravan/chalet.

De perfecte temperatuur schommelt rond de 21°C. Niet alleen mensen, maar ook in de praktijk opgestelde apparatuur kan onder minder goed klimaat te lijden hebben een gewenste vochtigheid ligt tussen de 40% en 60% hoger of lager dan de gewenste vochtigheid kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van de aanwezige apparatuur.

Waar plaatst u de airco in de caravan/chalet

Er zijn verschillende mogelijkheden

In het plafond (als dat kan)

Hoog tegen de muur

Onder het plafond

Laag tegen de muur

Airco voor in caravan of chalet, waar moet u op letten?

 

Koop nu je airco voor in caravan/chalet de moderne airco’s zijn stil, en je merkt niet eens dat je de airco aan hebt staan!

De meest gebruikte en gekochte type airco in caravan/chalet is de wand airco, omdat hij makkelijk en snel te monteren is.

Waar moet u op letten:

Koellast van de airco meestal voldoet 3 tot 3,5 Kw

Gewenste energieklasse (i.v.m. energiekosten)

Geluid van de airco

Waar wordt het buitendeel geplaatst

Of u nou een airco nodig heeft voor in uw caravan, chalet, stacaravan of tour caravan wij hebben de expertise in huis, om de installatie vakkundig voor u te voltooien.

Vraag in uw omgeving of dat er meerdere mensen zijn die ook airconditioning willen dan kunnen wij een korting afspreken.

airconditioning-voor-in-stacaravan-chalet

 

Advertentie