Airconditioning Praktijkruimte

Airconditioning Praktijkruimte

Een airconditioning voor in de praktijkruimte kan het leven in de zomer een stuk aangenamer maken. Niet alleen in de praktijkruimte, maar airconditioning is in de wachtkamer vaak hard nodig. Maar hoe weet je welke airco je het beste kunt kopen?. Als je de airco niet op één vaste plaats wilt hebben, kun je een mobiele in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen airco’s en deze vergelijken. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder afvoerslang, net wat jij belangrijk vindt aan een airconditioning in je praktijk.

De perfecte temperatuur schommelt rond de 21°C. Niet alleen mensen, maar ook in de praktijk opgestelde apparatuur kan onder minder goede klimaatomstandigheden te lijden hebben een gewenste vochtigheid ligt tussen de 40% en 60% hoger of lager dan de gewenste vochtigheid kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van de aanwezige apparatuur.

 

airconditioning-praktijkruimte

Waar plaatst u de airconditioning in de praktijk

Er zijn verschillende mogelijkheden

  • In het plafond (als dat kan)
  • Hoog tegen de muur
  • Onder het plafond
  • Laag tegen de muur

Welke airconditioning voor in de praktijk

Een vaste airco is er in twee uitvoeringen: de single-split unit en de multi-split unit. De eerste is een airco voor één ruimte. Ook hierbij plaats je een onderdeel binnen en een onderdeel buiten. Bij de multi-split unit plaats je ook maar één element buiten, maar kun je meerdere airco’s binnen hangen. Daardoor kun je makkelijk en overzichtelijk de temperatuur in je praktijk bepalen.

airconditioning-praktijkruimte