Airconditioning op zolder

Airconditioning op Zolder

Airconditioning voor op zolder kan het leven in de zomer een stuk aangenamer maken. Niet alleen op zolder, maar ook in de hal is airco dan vaak hard nodig. Maar hoe weet je welke airco je het beste kunt kopen?. Als je de airco niet op één vaste plaats wilt hebben, kun je een mobiele in huis halen. Je kunt kiezen uit verschillende modellen airco’s en deze vergelijken. Zo kun je kiezen voor een airco met of zonder lang, net wat jij belangrijk vindt aan een airconditioning op zolder.

De perfecte temperatuur schommelt rond de 21°C. Niet alleen mensen, maar ook op zolder opgestelde apparatuur kan onder minder goede temperatuur te lijden hebben een gewenste vochtigheid ligt tussen de 40% en 60% hoger of lager dan de gewenste vochtigheid kan nadelige gevolgen hebben voor de levensduur van de aanwezige apparatuur.

airco-voor-de-zolder

Welke airconditioning voor op zolder

Een vaste airco is er in twee uitvoeringen: de single-split unit en de multi-split unit. De eerste is een airco voor één ruimte. Ook hierbij plaats je een onderdeel binnen en een onderdeel buiten. Bij de multi-split unit plaats je ook maar één element buiten, maar kun je meerdere airco’s binnen hangen. Daardoor kun je makkelijk en overzichtelijk de temperatuur in je winkel bepalen.

Het is af te raden af ​​om een ​​unit boven het bed te plaatsen omdat:

  • Een constante koude luchtstroom te voorkomen.
  • Tocht verschijnselen
  • Moeilijk bereikbaar ivm storingen

 

muur-unit-voor-zolder

Advertentie